Več kot
Računovodje

Smo ekipa strokovnjakov, ki vašemu podjetju
trdno stoji ob strani s široko paleto storitev najvišje kakovosti.

Primož Groblar

Direktor

Uspešno vodi računovodski servis že več kot 10 let z nenehnimi uspehi ter se ves čas zavzema za optimizacijo poslovnih procesov – internih in za stranke Računovodske hiše PRINA.

Nina Zadnik, univ. dipl. ekon.

Strokovna vodja računovodstva

Po nekaj letih samostojnega računovodstva se je leta 2006 pridružila Računovodski hiši PRINA, kjer se posveča strokovnemu računovodenju in tako skrbi za visok nivo kvalitete storitev.

Ajda Omahen

Skrbnica ključnih strank

Strokovnjakinja za plače, ki s svojo vedno natančno in pozitivno osebnostjo skrbi za zadovoljstvo naših ključnih strank ter visok nivo kakovosti storitev partnerskih podjetij.

Ives Arhanič

Skrbnica ključnih strank

Skrbi za vedno topel sprejem strank v naših pisarnah in podjetjem, ki so s svojim trenutnim računovodstvom manj kot 100% zadovoljna, oznanja rešitev: Računovodsko hišo PRINA.

Brane Lenarčič

IT inženir & kreativa

Z uporabo sodobnih tehnoloških rešitev, v skladu z najboljšimi svetovnimi praksami, zagotavlja varno in zanesljivo IT okolje ter pripravlja kreative, ki predstavljajo svež veter v računovodstvu.

Naše stranke pravijo

Do sedaj smo računovodenje zaupali večjemu servisu. S kvaliteto nismo bili zadovoljni, zato smo izbrali Računovodsko hišo PRINA. Strokovnost, ažurnost in visoka mera diskretnosti je tisto, kar še posebej izstopa. Odličen je tudi njihov Dokumentni sistem, ki omogoča, da poslovna dokumentacija ostaja na našem sedežu.- Borut Zorić, GLS d.o.o.
Za spremembo računovodskega servisa smo se odločili predvsem zaradi potrebe po hitri odzivnosti in konkretnih, strokovno podkrepljenih odgovorih na naša vprašanja v zvezi s poslovanjem podjetja. Računovodsko hišo PRINA odlikujejo ažurnost, natančnost, strokovna podkovanost in dobri ljudje.- Irena Torkar, Epro d.o.o.
Zamenjal sem že veliko računovodstev, PRINA pa je enostavno najboljša. Primož in Nina sta kljub hitri rasti njunega računovodstva še vedno preprosta in dosegljiva kadar ju potrebujem. Pri visokotehnoloških podjetjih kot je moje, je bistvo dobrega računovodstva 100% varovanje podatkov in hitri odzivni čas. Le tako naprej!- Miro Zorić, Stoja d.o.o.
Z računovodsko hišo PRINA sodelujemo že od njihove ustanovitve. Najbolj nas veseli to, da so nam vedno na razpolago, kadar jih potrebujemo. Tudi izven delovnega časa in ob vikendih. Računovodski nasvet v nedeljo je včasih neprecenljiv!- Urban Zelinka, Rock d.o.o.
Kljub temu, da opravljam dve ločeni dejavnosti, nimam nikakršnih težav s poslovnimi knjigami. Računovodske storitve opravljajo na visoki strokovni ravni, zelo pa mi je všeč tudi osebni pristop, ki ga imajo. Računovodsko hišo PRINA močno priporočam!- Milan Šebalj, M&A s.p.
Pisanje računov, plačevanje računov, prijava in odjava delavcev,… Vse to zame opravi Računovodska hiša PRINA. V poletnih mesecih, ko imam veliko dela, dokumentacijo prevzamejo na sedežu mojega podjetja, ko imam malo več časa, pa jih z veseljem obiščem. Sem eden tistih, ki vem, zakaj plačujem računovodstvo. Prina je super!- Nermin Bajrektarević, Slikopleskarstvo LEJLA s.p.

Zakaj izbrati nas

Želja po lastnem računovodstvu, ki se je porodila pred 10+ leti, je predstavljala drugačno podjetje – računovodstvo, kjer je zadovoljstvo strank in zaposlenih ključnega pomena. Uspeli smo.
Naša misija

Svojim strankam vedno nudimo visoko kvaliteto storitev, ne glede na njihovo velikost. Zavedamo se, da so potrebe vsakega podjetja unikatne, zato se prilagajamo vsakemu posebej. S pomočjo najsodobnejših tehnologij in dolgoletnih izkušenj svojim strankam omogočamo 100% brezpapirno in izjemno optimizirano poslovanje.

Naša vizija

Še naprej bomo v koraku s časom, novimi zakoni in tehnologijami. Brezpapirno poslovanje želimo narediti še enostavnejše in postati zgled podjetjem, ki se zanj odločajo. Poslovne procese, interne in naših strank, želimo optimizirati še bolj in tako omogočiti odlične storitve še več podjetjem, ki z nami delijo naše vrednote.

Naša filozofija

Trdno se držimo dobrih moralnih in poslovnih načel, zaposlenim omogočamo kvalitetno izobraževanje, sproščeno delovno okolje in najmodernejša orodja. Verjamemo, da se zadovoljstvo zaposlenih odraža v nadpovprečni kakovosti opravljenega dela in posledično – v nadpovprečno zadovoljnih strankah.

Navdušeni? Z veseljem bi delali z vami!

Povejte nam, kakšne so potrebe vašega podjetja in dovolite –
naj vam predstavimo, kako vam lahko pomagamo.

Zaupajo nam