Pogoji uporabe

Splošni pogoji

Z uporabo tega spletnega mesta se strinjate, da smemo (Računovodska hiša PRINA d.o.o.) vse vnešene podatke hraniti za nedoločen čas in jih koristiti za pošiljanje informativnega in/ali promocijskega materiala ter optimizacijo našega poslovanja. Vnešenih podatkov ne bomo nikoli objavili javno, ali delili s komerkoli, ki ni v tistem času zaposlen v Računovodski hiši PRINA d.o.o. in podpisnik NDA, razen v primeru pravnomočne zahteve s strani sodnih organov, ali organov pregona. Vnešene podatke po svojih najboljših zmožnostih skrbno varujemo, vendar v primeru odtujitve le-teh, ne prevzemamo odgovornosti za posledice.

Kaj so piškotki?

To spletno mesto za svoje delovanje uporablja piškotke – vaš spletni brskalnik na računalnik shrani majhne datoteke z besedilom in vam z njihovo pomočjo zagotavlja bolj prijazno in varno uporabo spletne strani. Piškotki se večinoma uporabljajo za shranjevanje uporabniških nastavitev in raznih drugih informacij, npr. vsebine nakupovalnega vozička na spletnih trgovinah. Pogosto se uporabljajo tudi za pomoč pri anonimnem analiziranju prometa na spletni strani tako, da posredujejo anonimizirane informacije zunanjim storitvam, kot je Google Analytics.

Praviloma piškotki izboljšajo uporabniško izkušnjo in so eden izmed osnovnih gradnikov spletnih strani, kot jih poznamo danes. Če vas nismo pomirili, ali preprosto gojite sovraštvo do piškotkov, lahko piškotke na tej strani in vseh ostalih onemogočite. Več o piškotkih in tem, kako jih izklopiti, si lahko preberete na www.aboutcookies.org.

Uporaba piškotkov

Na tem spletnem mestu se uporabljajo lastni piškotki, ki zagotavljajo delovanje storitve in neinvazivni piškotki tretjih oseb za namen analiziranja prometa na tem spletnem mestu in navad obiskovalcev. V primeru slednjih, tretje osebe shranjujejo piškotke, ki so nujno potrebni za delovanje storitev in podatke izključno za našo lastno uporabo. Tretje osebe lahko obiskovalcem tega spletnega mesta, ki so prijavljeni v njihove storitve, namestijo tudi dodatne piškotke – skladno z njihovimi pogoji uporabe storitve, na katere nimamo vpliva, niti jih ne moremo nadzirati.

Z uporabo tega spletnega mesta in PrinaDocs dokumentnega sistema se strinjate, da se na vaš računalnik namestijo vsi lastni piškotki in piškotki tretjih oseb. Le tako vam lahko zagotovimo nemoteno delovanje storitve, kot ste je navajeni.

Zaupajo nam