Računovodstvo
brez kompromisov

Dosegamo rezultate, ki presegajo meje
klasičnih računovodstev. Za vse velikosti podjetij.

Računovodstvo

Opravljamo vse računovodske storitve, vključno s plačevanjem računov, poročanjem o dolžnikih in denarnem toku, v imenu svojih strank upravljamo z zapadlimi terjatvami in državnim ustanovam oddajamo vsa potrebna poročila.

Davčno svetovanje

Preverjamo skladnost poslovanja z zakonom ter za svoje stranke iščemo najugodnejše rešitve. Izdelujemo kompleksna davčna mnenja in strankam predstavimo ugodne rešitve.

Obračun plač

Na podlagi podatkov o zaposlencih izdelamo plačilne liste, državnim inštitucijam oddamo potrebne obrazce in v dogovoru z delodajalci poskrbimo tudi za izplačilo. Vodimo tudi kadrovske evidence, delodajalce obveščamo o subvencijah in izdelujemo poljubne analize.

Knjigovodstvo

Knjižimo vse oblike računov, izpiskov in drugih dokumentov ter svoje stranke aktivno spodbujamo k uporabi našega e-računovodstva, kjer knjigovodstvo v klasičnem pomenu besede sploh ni več potrebno.

Pravne storitve

V sodelovanju z odvetniškimi pisarnami svojim strankam svetujemo na področju gospodarskega in delovnega prava, pripravljamo pogodbe in izvajamo zastopanje v sodnih postopkih.

Administrativne storitve

Svojim strankam sprostimo urnik tako, da v njihovem imenu izstavljamo predračune, avansne račune, račune, opomine, razne dopise, izpise, odločbe in preverjamo bonitete njihovih poslovnih partnerjev.

ZNANJE, IZKUŠNJE IN SVEŽE IDEJE.

Vrhunska kvaliteta

Kakovost naših storitev je rezultat desetih let izkušenj in optimizacije poslovanja s strani zadovoljnih zaposlenih v prijetnem delovnem okolju.

Vrhunska tehnologija

Omogočamo 100% brezpapirno poslovanje, podatke strank pa varujemo s 24/7 video nadzorom, 256-bitno AES enkripcijo in geografsko distribuiranimi varnostnimi kopijami, ki se izvedejo vsako uro.

Vrhunska priznanja

Med 10 tisoč računovodstvi v Sloveniji smo eno izmed le stotih s potrdilom o poslovanju v skladu s standardi Zbornice računovodskih servisov in prejemniki številnih priznanj.

Vprašanja?

Kako naj vem, da ste res boljši od drugih?

V kvaliteto naših storitev smo tako prepričani, da vam ponujamo 6 mesečno preizkusno obdobje in 100% vračilo denarja v primeru nezadovoljstva.

Ali se lahko na vas obrnem z vprašanji, ki jih imam kot mladi podjetnik?

Seveda! Ob sklenitvi pogodbe vam pripadajo 3 ure svetovanja, obseg storitev pa smo pripravljeni po dogovoru prilagoditi vašim potrebam.

Računovodstvo že imam, kako postanem vaša stranka?

Vabljeni na sestanek! Definirali bomo obseg dela, ceno storitev in podpisali pogodbo o vodenju knjig. Prejšnjemu računovodstvu boste morali oddati pisno odpoved pogodbe, za vse ostalo pa bomo poskrbeli mi. Kontaktirali bomo prejšnje računovodstvo in se dogovorili za termin prenosa, uredili bomo nova pooblastila za oddajo obrazcev, uskladili način priprave dokumentacije, jo prevzeli ter uredili začetna stanja.

Kako velike kliente imate?

Struktura naših strank je deljena na tretjine – tretjina majhnih, tretjina srednjih in tretjina velikih podjetij.

Kako točno zagotavljate varnost podatkov?

Vsi zaposleni, ki imajo omogočen dostop do vaših podatkov, so podpisniki NDA. Naše pisarne so pod video nadzorom, povezava s PrinaDocs dokumentnim sistemom je zaščitena s TLS šifriranjem, podatki na strežnikih so kriptirani z 256-bitno AES enkripcijo. Vsako uro se izvede tudi varnostna kopija celotnega sistema, ki se dvojno kriptira in geografsko distribuira za primer potrebe po disaster recovery. Tako lahko tudi v primeru totalne odpovedi, celoten sistem obnovimo v manj kot 24 urah. V ozadju je še več varnostnih mehanizmov, ki pa so naša poslovna skrivnost.

Ali imate zavarovano poklicno odgovornost?

Da, do 100.000,00€ pri največji slovenski zavarovalnici, vendar v desetih letih poslovanja še nismo naredili napake, ki bi škodovala našim strankam.

Smo vas prepričali? Povejte nam, kaj potrebuje vaše podjetje.

Zaupajo nam